DEČAKA UBILO MISTERIOZNO STVORENJE DOK JE SPAVAO! Neutešni roditelji držali su sina dok su mu otkazivali organi, a ONDA SU MU VIDELI VRAT!

Autor: Republika

Svet

16.09.2021

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maleni Brajan Gabrijel Duarte dos Santos umro je nakon što ga je misteriozno stvorenje ugrizlo za vrat tokom noći, a nije pomoglo čak ni to što su ga očajni roditelji gotovo odmah odveli u bolnicu.

Republika

Foto: Instagram

Neutešna majka Mariset sa voljenim sinom pre i posle ugriza  

Marisete dos Santos iz brazilskog grada Santa Katarine, majka malenog Brajana Gabrijela Duartea dos Santosa, nije ni sanjala da će se jednog jutra probuditi i u krevetu zateći svoje najvoljenije biće kako ošamućeno leži u svom krevetiću, dok mu, kako je kasnije saznala, jedan za drugim otkazuju organi.

Nakon toga je nesrećni mališan i preminuo, a neutešna Mariset zajedno sa mužem i dečakovim ocem Išmaelom Duarteom pokušava da otkrije šta se njenom detetu dogodilo kobne noći. 

Naime, ona je nakon što je primetila da je njeno dete malaksalo i u lošem stanju shvatila da je nešto pošlo po zlu. Ubrzo je na njegovom vratu primetila jarko crveni ujed, koji je brzo oticao, zbog čega se sa detetom odmah uputila u apoteku. Tamo su je, međutim, posavetovali da malenog Brajana hitno odvede kod lekara. 

Iako je porodica brzo odvela dete u Alto Vale regionalnu bolnicu, za njega je bilo kasno jer mu se stanje rapidno pogoršavalo. Umro je dan kasnije.  

- Priča o njemu je ono što me najviše boli. Gde god da se pojavljivao, svuda je donosio radost. Molim se svakog dana i pokušavam da pronađem utehu - rekao je Išmael medijima, dok je Mariset na društvenim mrežama podelila srceparajuću objavui.

Republika

Foto: Instagram

Maleni Brajan svuda je donosio radost i bio veselo dete 

- Mom svetu je došao kraj. Moj večni, mali Brajane. Mama te mnogo voli. Nikad te neću zaboraviti, ljubavi moja, oprosti mi ako sam bila loša majka. Moj svet je bio plav, sada je potpuno crn - napisala je neutešna Mariset.  

Inače, eksperti iz grada Lages sada rade na tome da ustanove šta je moglo da izazove ugriz na dečakovom vratu, a sumnjaju da je u pitanju stonoga. 

Ujed stonoge najčešće nije smrtonosan za ljude, ali može da bude opasan za decu, posebno ukoliko se pojavi alergijska reakcija. Ta vrsta insekta ima jak otrov, koji nakon ujeda ubace u ranu žrtve.       

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading