GRČKI AMBASADOR NAĐEN MRTAV U BRAZILU! Ubili ga supruga i njen ljubavnik!

Autor:

Svet

29.08.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena nekadašnjeg grčkog ambasadora u Brazilu, koji je pronađen mrtav 2016. godine, osuđena je na 31 godinu zatvora, jer je dokazano da je isplanirala ubistvo svog supruga.

Foto: printskrin

Kiriakos Amiridis sa suprugom Frankoizi đe Soza Oliverom

Ugljenisani ostaci Kiriakosa Amiridisa pronađeni su u prtljažniku izgorelog automobila u Rio de Žaneiru pre pet godina.

Sud u Brazilu tvrdi da je njegova supruga  Frankoizi đe Soza Olivera (Francoise de Souza Oliveira) imala aferu sa oficirom vojne policije Seržom Gomezom, koga je nagovorila da ubije njenog supruga.

Na kraju trodnevnog suđenja, sudija je njihov zločin opisao kao "bestijalni".

Pre svoje smrti, Amiridis je otputovao iz glavnog grada Brazilije u grad Nova Iguacu, severno od Rija, da provede božićne praznike sa svojom ženom i njenim roditeljima.

Žena ga je prvo prijavila kao nestalog, rekavši policiji da je napustio njihov stan bez objašnjenja i odvezao se iznajmljenim automobilom. Izgoreli automobil je pronađen sledećeg dana ispod nadvožnjaka, sa telom ambasadora unutra.

Istražitelji su pronašli mrlje krvi na sofi u stanu u kojem je par boravio, a veruje se da je tamo ubijen pre nego što mu je telo odneto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading