PUCAO U BIVŠU ŽENU, PA SE UBIO! Surov zločin u Prokuplju izvršen pištoljem vojnog lica!

Autor: Republika

Hronika

25.06.2021

13:58

Događaj koji je prošlog četvrtka potresao čitavo Prokuplje kada je Z. B. na sred ulice, pucao na svoju bivšu nevenčanu suprugu I. R. pa u sebe pištoljem malog kalibra, je zatvoren, jer je pištolj, koji ima serijski broj pripadao licu koje je preminulo 2005. godine.

printscreen

Sve se to dogodilo u 6.40 kada je I. R. krenula na posao, na dvadesetak metara od zgrade Policijske uprave u Prokuplju.

U ovom događaju, Z. B. je zbog prostrelne rane preminuo u niškom Kliničkom centru, a I. R. je zadobila teške telesne povrede. Ono što je sve najviše mučilo je otkud Z. B. pištolj, iako se znalo da on nikada nije voleo oružje.

- Zbog serijskog broja koji je imao pištolj, odmah se došlo do vlasnika, ali na žalost, on je preminuo još 2005. godine. Reč je o bivšem vojnom licu - rečeno je u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

Ono što je najveća nepoznanica je zašto pištolj policija ranije nije oduzela, ili pronašla, a nema ga ni u ostavinskoj raspravi pokojnikovih naslednika.

Nezanično gradom kruže razne priče i postoje indicije da se zna ko je Z. B. dao pištolj, ali se to sve sada zatvorilo.

- Onda je odgovornost na policiji, ili porodici koja nije prijavila da je pištolj nestao, ali u malim sredinama, začas se ispegla sve, posebno u ovoj Policijskoj upravi - komentariše situaciju osoba koja je bliska istražnim krugovima.

 

 

Komentari (0)

Loading