BRAT (19) UBIO SESTRU (15) NA PORODIČNOM LETOVANJU! Ugušio je u kamp kućici!

Autor:

Svet

15.08.2021

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaestogodišnju Amandu Selbi ubio je njen četiri godine stariji brat na odmoru u kamp-prikolici u Velsu.

Republika

Foto: printskrin

Amanda Selbi sa bratom

Kako je saopšteno, nju je brat zadavio. 

Preliminarni uzrok smrti Amande Selbi prvi put je otkriven pre nekoliko dana. Bolničari su devojčicu proglasili mrtvom u 16.15, a identifikovao ju je njen otac Antoni Selbi.

Patolog je ukazao da je smrt nastupila zbog asfiksije koja je posledica kompresije vrata i opstrukcije spoljašnjih disajnih puteva i gušenja.

Istraga je prekinuta nakon kratkog ročišta, jer je 19-godišnji Metju Selbi optužen za ubistvo svoje sestre u kamp-prikolici u turističkom parku Ti Mavr 31. jula.

Otvaranju istrage nije prisustvovala porodica.

U saopštenju koje je objavila policija Severnog Velsa, Amandina porodica je rekla:

- Amanda je bila voljena ćerka i unuka, bila je brižna, pažljiva, volela je da pomaže drugima i veoma je voljena. Jako će nam nedostajati.

Njena škola, Droilsden Akademi, objavila je poruku na svojoj veb stranici u kojoj se kaže:

- Naša škola je tužna što je primila tragičnu vest da je jedna od naših učenica izgubila život na odmoru sa porodicom u Velsu. Naše najdublje saučešće i misli su sa Amandinom porodicom u neverovatno teškom trenutku. Naša školska porodica je shrvana ovom strašnom vešću. Amanda je bila ljupka učenica i nedostajaće nam.

Sudija je rekao da se očekuje da će suđenje trajati pet do sedam dana. Selbi će se 29. oktobra pojaviti na izjašnjavanju o krivici i pripremi za suđenje.

Nije objavljeno šta je dovelo do ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading