ŽENA JE NEPOZNATOM ČOVEKU PONUDILA POMOĆ, A ONDA JE USLEDIO HOROR!

Autor:

Svet

14.09.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rin Oton iz engleskog Satona brutalno pretukao muškarac koga je zatekla u blizini svoje kuće i pitala ga treba li mu pomoć.

Foto: printskrin

Rin Oton sa suprugom

Ispostavilo se da je u pitanju rasista koji je odmah počeo da vređa i nju i njenu decu koju je dobila sa tamnoputim muškarcem sa Kariba. 

Ona kaže da se sve dogodilo oko 23 časa uveče kada je nepoznatom muškarcu ponudila pomoć. Kaže da je bila i više nego iznenađena kada je umesto odgovora videla da steže pesnicu.

- Nisam ni stigla da korak napravim kada sam osetila udarac po levoj strani lica. Istog trenutka sam pala, lice me je toliko zabolelo da sam vrisnula od bolova, a on je tada prišao i šutirao me u rebra. Govorio je odvratne reči na račun moje dece iz mešovitog braka. Dok sam plakala i vrištala, on je pobegao. Uplašila sam se da će se vratiti i nekako sam ustala i ušla u kuću - navela je Rin Oton.

Kaže da nije isto veče otišla u bolnicu, iako ju je sve bolelo. Tek posle dva dana nesnosnih bolova obratila se lekarima i tada je ustanovljeno da joj je siledžija polomio rebra, vilicu i prst, kao i jagodičnu kost. 

- Danima nakon prebijanja morala sam da jedem i pijem na slamčicu. Posle nekoliko dana otok i modrice su se smanjile, a rečeno mi je da ukoliko povrede lica ne zacele, moraću na operaciju. Čitav ovaj incident me je uplašio i sada živim u strahu da bi nasilnik mogao da se vrati. Videla sam i da je pre toga snimao moju kuću mobilnim telefonom - istakla je Oton koja je napadača opisala kao beloputog muškarca od 45 do 50 godina, proćelavog i sa tetovažom na vratu.

Policija još traga za njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading