U ŠOKU JE SAMO USPEO DA SOPSTVENU RUKU STAVI POD MIŠKU I ODE U POLICIJU! Horor u tržnom centru u Santjagu!

Autor:

Svet

25.08.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čileanac Pablo Rohas ostao je bez ruke u kineskom tržnom centru u Santjagu pošto mu ju je odsekao jedan Kinez koji ga je bez bilo kakvog razloga optužio za krađu.

Republika

Foto: Prinskrin

Pablu je Kinez odsekao ruku

Kako prenose tamošnji mediji, alarm u tržnom centru se upalio baš u vreme kada je Pablo bio u radnji, a zaposleni su mislili da je nešto ukrao.

Kako ističe Pablo, odmah su ga napali zaposleni Kinez, identifikovan kao Ksa Njung Vang, i jedan od prolaznika.

- Kinez je bio vrlo agresivan. Napao me je na način na koji nikom ne želim da se desi. Jedino što se nadam je to da bude adekvatno kažnjen i da bude u zatvoru jer je opasan po društvo i ne zaslužuje da bude na slobodi - naveo je Pablo Rohas, koji je radio kao kondukter a u kineskom tržni cenar je došao da kupi delove za autobus.

Svedoci kažu da je Vang najpre pretio, a potom ubo Pabla kartonskim nožem, nakon čega je ovaj revoltiran zgrabio sekiru i nasrnuo na osoblje koje ga je optužilo za krađu sa namerom da ih udalji od sebe.

Kako kaže Pablo Rohas, uplašio se kada je uboden i zgrabio je prvo na šta je naleteo, ne razmišljajući da je to sekira i uopšte nije želeo da ih povredi.

Kada je ostavio sekiru, Vangu ju je uzeo i najpre mu zadao udarac od kog je pao, da bi potom nastavio da ga udara usled čega mu je odsekao ruku.

- Ne znam kako sam ostao živ. Kada se sve smirilo video sam svoju odsečenu ruku pored sebe. Uzeo sam je stavio pod mišku i otišao u policiju - naveo je napadnuti muškarac.

Nakon što je došao upolicijsku stanicu u Santijagu, odmah je prevezen u bolnicu.

- Odsekao mi je ruku, doživotno me je onesposobio. Šta sada da radim - zapitao se uplakani pablo Rohas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading