PRINC HARI KONAČNO OTKRIVA KO MU JE PRAVI OTAC!?

Autor:

Svet

20.08.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Hari najavio je da će njegovi momoari izaći naredne godine, a već se sad spekuliše da će posle objavljivanja ove knjige konačno biti poznato i ko mu je otac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Veruje se da princ Hari nije Čarlsov sin

Prema američkom portalu “Radar Online”, 37-ogodišnji princ bi trebalo da otkrije identitet svog pravog oca upravo u svojim memoarima!

Podsećamo da od kada se Hari rodio da ga prati priča da nije sin princa Čarlsa.

Mediji i javnost su tome u prilog navodili činjenicu da se po svom izgledu, posebno boji kose, izdvaja od ostalih člnova kraljevske porodice, a potenciraju se i afere koje je njegova majka princeza Dajana imala tokom braka sa Čarlsom. 

Hari se neretko nalazio na meti tabloida koji su tvrdili kako je njegov pravi otac u stvari bivši britanski oficir, 63-ogodišnji Džejms Hjuit, koji je to porekao.

Iako nema nikakvog dokaza za ovakve tvrdnje, postoji naravno mogućnost da će se princ u knjizi dotaći i ove teme, ali najviše u vidu toga koliko su ovakve neistinite informacije uticale na njegovo odrastanje, ali i odnos sa njegovim ocem, princem Čarlsom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Djordije Cvarkov

20.08.2021 17:51

Ma ovaj je isti moj teča Milisav. Pljunuti... A teča je par godina zavrsavao poslove za njegovu mamičku i vidjao je svakodnevno. Ne znam da li od previše posla može to tako, ali... ma usvojićemo ga ako ostane siroče.

Stojan

21.08.2021 05:40

Kao da se ne zna ko mu je bioloski otac.

Klepmpo je isti

21.08.2021 06:59

princ Čarls...