Dečak (2) ostavljen na ulici bosonog i bez jakne: Kod sebe je imao samo jednu POTRESNU PORUKU!

Autor: Republika

Svet

16.12.2020

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Misisipija istražuje slučaj dvogodišnjeg dečaka koji je ostavljen na ulici - kod sebe je imao plastičnom kesom sa odećom i jednu poruku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dečak, previše mali da bi rekao svoje ime, ostavljen je ispred donatorskog centra Gudvil sa porukom u kojoj se navodi da "njegova majka više ne može da se brine o njemu".

Policija je objavila fotografije sa sigurnosne kamere, na kojima se vidi kako je dečaka u ponedeljak ujutru ostavio muškarac sa maskom na licu i kaubojskim šeširom.

Dečaka su pronašli policajci nešto malo pre 10 časova ujutru, a o njemu sada brine socijalna služba, prenosi Daily mail.

Objavljene su i fotografije dečaka, na kojima se vidi da nema čarape niti jaknu, kao i fotografije dvoje osumnjičenih - muškarca i žene, kao i vozila u kojem su bili kada je dečak napušten.

 

*****UPDATE 12/14 4:20pm***** Chief Moore would like to thank all of the citizens who showed concern for the child,... Posted by Southaven Police Department on Понедељак, 14. децембар 2020.

 

Šest kasnije kasnije policija je uhapsila jednu osobu u vezi sa incidentom, ali za sada nije poznato više detalja.

Policija je saopštila da o dečaku trenutno brine socijalna služba i da je istraga u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading