(FOTO) Policajac koji je obezbeđivao rušenje manastirskog konaka NIJE Zvezdin navijač, već rovac crnogorske vlasti!

Autor:

Svet

11.06.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objavljivanja fotografija rušenja manastirskog konaka, na društvenim mrežama je počelo deljenje fotografije koja pokazuje, ili je bar trebalo da pokaže da je policajac koji je obezbeđivao rušenje konaka navijač Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako je u prvi mah bilo nejasno o kome se radi, želeli smo da proverimo ovu informaciju i kontaktirali smo mnoge istaknutije navijače i Zvezde i Partizana iz Ulcinja, Bara i Podgorice, ali niko nije imao podatak koji bi potvrdio da je ovaj policajac zaista navijač Zvezde.

Iz Ulcinja i Bara smo dobili informaciju da ovaj policajac zasigurno nije čak ni stanovnik nijednog od ta dva grada.

Do prave istine smo ipak došli na drugi način, sasvim slučajno. U jednoj prepisci na Fejsbuku uključio se i čovek koji poznaje sva tri momka sa desne gornje fotografije, a u jednom od komentara potvrđuje da se ne radi o navijačima Zvezde već o policajcima na zadatku, koji su bili u obezbeđenju košarkaša Budućnosti na meču protiv Crvene zvezde.

Foto: facebook.com/printscreen

Sve ovo potvrđuje nešto što svi odavno znamo; da crnogorska vlast ubacuje pripadnike policije i drugih službi na utakmice, proteste pa verovatno i litije...

I da li je sada ko je "zaslužan" za nemire na mirnim protestima 2015, i ko je pokušavao da iscenira nemire ispred hrama u Podgorici krajem prošle godine i nedavno posle hapšenja vladike Joanikija?

Sada je još jasnije zašto im smetaju litije koje organizuje SPC, jer na mirnim litijama ne mogu realizovati svoj ustaljeni scenario izazivanja nemira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading