PLJUJE KOGA STIGNE Isplivao novi snimak razgovora Milovog savetnika sa biznismenom

Autor: Vijesti, Republika

Svet

09.07.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnik predsednika Crne Gore Milan Roćen kazao je u telefonskom razgovoru sa jednim njemu bliskim lokalnim biznismenom, da su novinari i urednici Javnog servisa "gluplji od goveda", "bolesna bagra", da su "novinarke koze".

RepublikaFoto: youtube.com/Vijesti Online
Milan Roćen

On je za Televiziju Crne Gore rekao da je "najsramnija mrlja na istoriji Crne Gore".

- Bistrija su goveda iz moje Rasove (selo kod Žabljaka) nego urednički tim TVCG - kazao je Roćen u telefonskom razgovoru sa Rankom Ubovićem, koji je najverovatnije od početka 2006. godine kada je bio ambasador u Moskvi, jer se u njemu pominje njegov povratak iz Moskve u Crnu Goru.

Roćen je i za novinare drugih medija govorio sa omalovažavanjem i psujući, posebno o novinarima agencije Mina. Snimak je objavio portal Vijesti. Taj medij je naveo da su kontaktirali Roćena i Ubovića, ali da oni nisu odgovarali na njihove poruke.

Ovo je samo jedan u nizu snimaka razgovora Roćena koje objavljuju podgorički portali. Do sada je portal "In4S" objavio nekoliko snimaka, a Tužilaštvo je tim povodom fomiralo predmet.

Kompletan razgovor Roćena sa biznismenom možete pogledati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading