ĐOKOVIĆ NIJE MOGAO DA SE PROBUDI UZ BOLJE VESTI: Stanje u Melburnu mnogo bolje, PRETNJA OTKAZIVANJA AO SVE MANJA!

Autor:

Sport

23.01.2021

09:01 >> 09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijska savezna država Viktorija je već 17 dana bez zabeleženih novih lokalnih slučajeva kovid-19 virusa, a zvaničnici ulažu napore da ovakvo stanje ne pokvari održavanje teniskog turnira "Australian Open" sledećeg meseca, pošto među sportistima koji su doputovali ima pozitivnih na koronavirus.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Novak Đoković probudio se uz sjajne vesti da u Melburnu slučajevi korone drastično opadaju!

Čak 72 igrača koji će učestvovati na turniru od 8. do 21. februara, bilo je zatvoreno u hotelskim sobama dve nedelje po dolasku, i nisu mogli da treniraju, nakon što su putnici na tri čarter leta, kojima su teniseri došli u Australiju, bili pozitivni na koronavirus, prenosi Rojters.

Španska teniserka Paula Badosa je prva igračica koja je juče potvrdila pozitivan test za kovid-19 , dok je bila u karantinu u Melburnu. Postoji i nekoliko drugih slučajeva povezanih sa turnirom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbin je ovih dana u konfliktu sa Mekgregorom oko bezbednosnih mera na AO

Danas su zabeležena tri nova slučaja na međunarodnim dolascima u hotelskom karantinu u Viktoriji, saopštilo je državno zdravstveno odeljenje,ali još uvek se ne zna da li su novi slučajevi povezani sa "Australian Open"-om, navodi agencija.

 

 

 

Australija je prošla bolje od većine razvijenih zemalja tokom pandemije zbog brzog zatvaranja granica, zaključavanja, strogog hotelskog karantina za putnike i široko rasprostranjenog testiranja, a danas je šesti dan zaredom kako u celoj zemlji nema lokalnih zaražavanja sa kovid 19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading