LUDILO MOZGA - IMAMO OPKLADU GODINE: Pogodio singl s kvotom 375!

Autor:

Sport

12.01.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludačka priča stiže iz Engleske, a njeni glavni junaci su Kevin de Brujne, Mančester siti, Barton i jedan navijač! Naime, izvesni Fil Hampson prognozirao je da će Pepova kaznena ekspedicija pobediti trećeligaša u polufinalu Liga kupa rezultatom 9:0, kao i da će prvi gol na Etihadu postići De Brujne! I tako je i bilo, a Fil je na uložena 24 evra pogodio neverovatan singl s monstruoznom kvotom 376, što mu je donelo tačno 9.079 evra. Majstorski!

Kevin de Brujne

 

MIRISALO NA LOVU

Bruji Ostrvo o njegovom neverovatnom tiketu. Mnogi se s pravom pitaju da li je Hampson vidovit, da li je sanjao takav ishod dan ranije ili je u pitanju čista sreća. Nema dileme da su svi očekivali da će Mančester siti demolirati slabašni Barton u polufinalu Lige kupa, ali da neko pogodi prvog strelca i konačan ishod na kojem će domaćin postići čak devet golova naspram nula primljenih, prelazi u domen naučne fantastike.

Kevin de Brujne

MAREZ ZA ISTORIJU

Srećniku iz Velike Britanije nada se probudila već u petom minutu, kada je Belgijanac glavom matirao golmana trećeligaša, do poluvremena su se u strelce upisali još Žesus (dva puta) i Zinčenko. Na poluvreme se otišlo sa 4:0. A onda rapsodija "građana" u nastavku. Igrao se 70. minut kada je Voker pogodio za nestvarnih 8:0. I čekao se taj gol, tačnije, čekao ga je i dočekao vidoviti Fil Hampson. Pare u džep uterao mu je Rijad Marez u 83. minutu, kada je zatresao mrežu već nokautiranog Bartona.

Hampson nije mogao da veruje šta se događa, a njegova sestra podelila je tiket na Tviteru, nakon čega je Fil bio zatrpan pohvalama.

Kapa dole, majstore!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading