NEKADAŠNJI KOŠARKAŠI VEČITIH GRME ZBOG UBISTVA DANKE ILIĆ: "SMRTNA KAZNA DA SE VRATI"!

Autor:

Sport

04.04.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije ostao ravnodušan na stravični zločin.

NEKADAŠNJI KOŠARKAŠI VEČITIH GRME ZBOG UBISTVA DANKE ILIĆ: "SMRTNA KAZNA DA SE VRATI"!

Foto: instagram

Svi su ostali zatečeni kada se pojavila informacija da nedavno nestala Danka Ilić (2), zapravo nije oteta, već ubijena i bačena na deponiju. 

Gnusno zlodelo potreslo je sve strukture društva i uzdrmalo veru u čovečnost, a mnogi poznati su izrazili svoju tugu, bol, patnju, ljutnju i pre svega neutoljivu žalost za preminulom devojčicom preko profila na društvenim mrežama. 

Među njima su se našli i bivši košarkaši večitih rivala, Partizana i Crvene zvezde, Ratko Varda i Vladimir Štimac, koji su svoj bes iljutnju usled monstruoznog zločina podelili na društvenim mrežama. 

Varda je bio jasan u svom bolu, ističući kratko da želi smrtnu kaznu za počinioce, te i reinstitucionalizaciju iste. 

Republika

Foto: instagram

Objava Ratka Varde na društvenim mrežama

Sa drue strane, Vladimir Štimac je bio znatno opširniji i izdašniji u svom tekstu, ističući da ne postoji pakao dovoljno loš kako bi kaznio ovakav zločin.

- Draga Danka, draga dušo, neka te andjeli čuvaju i paze na tom boljem svetu gde si sada otišla. Zelim ti vedro večno nebo i krila andjela. Ovim putem želim da izjavim duboko saucešće porodici i prijateljima. Za Monstrume koji su ovo počinili nema i ne sme da bude ljudskih prava, pakao je blaga kazna za vas - stoji u objavi nekadašnjeg reprezentativnog centra Srbije. 

 

 

Pored Zvezdinog nekadašnjeg košarkaša, oglasio se i aktuelni kapitec kluba sa Malog Kalemegdana, Branko Lazić. 

Republika

Foto: instagram.com

Objava Branka Lazića

 

Sigurno da će se u narednim danima znati više o svirepom zločinu, te da će suđenje i počiniocima privući oči javnosti. Istraga je i dalje u toku, tako da se ne zna mnogo informacija sa sigurnošću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading