Rukometaši krajem decembra na tradicionalnom turniru u Švajcarskoj

Autor:

Sport

21.12.2017

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije imaće priliku da kalendarsku godinu završi bez poraza na tradicionalnom "Jelou kupu" u švajcarskom Vinterturu. Jedan od turnira sa najvećom tradicijom u Evropi, koji će se 29. i 30. decembra održati po 46. put, okupiće pored domaćina i selekcije Srbije, Rumunije i Rusije.

RepublikaFoto: Tanjug/ C.SOKOLOWSK
Petar Nenadić

Naši rukometaši će u polufinalu 29. decembra (18.20) igrati protiv Švajcarske, dok se u drugom duelu sastaju Rusija i Rumunija. Izabranici Jovice Cvetkovića će se dan kasnije sastati sa jednom od ove dve selekcije u borbi za trofej ili za treće mesto.

"Orlovi" su ove godine na šest mečeva zabeležili po tri pobede i tri remija. Rukometaši Srbije su dva puta slaviti protiv Rumunije, kao i protiv Austrije u prijateljskom duelu. Nerešeni ishodi su upisani u drugom kontrolnom meču sa Austrijancima, kao i sa Poljacima u Nišu i Belorusima u Minsku u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će se u januaru 2018. godine održati u Hrvatskoj.

PRIJATELJSKI TURNIR U ŠVAJCARSKOJ

Petak, 29. decembar:

18:20 Švajcarska - Srbija

21:00 Rusija - Rumunija

Subota, 30. decembar:

18:20 Švajcarska - Rusija / Rumunija

21:00 Srbija - Rusija / Rumunija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading