CELA HALA STALA NAKON SKANDIRANJA "SRBIJA"! Kik bokseri B-Gym tima osvojili 13 medalja na Balkan openu! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.09.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklog vikenda u Bosni i Hercegovini na Balkan Open-u na kom je učestovalo 11 zemalja i 350 takmičara, B-Gym tim iz Batajnice osvojio je 13 medalja u različitim uzrasnim i težinskim kategorijama

Republika

Foto: Promo foto

Veliki uspeh B-Gym tima na Balkan openu

B-Gym tim osvojio je šest puta zlato, potom četiri puta srebro i tri puta bronzanu medalju na ovom Balkanskom kupu.

Republika

Foto: Promo foto

Kadeti u disciplini point fighting uzeli su tri zlata i dve bronze za B -Gym tim, a kadet sa najviše borbi i najbolje ostvarenim skorom Dušan Dobričić, osvojio je i pehar kao najuspešniji kadet Kupa.

Republika

Foto: Promo foto

U ukupnom plasmanu svih zemalja, sa osvojene 23 medalje Srbija se ponosno našla na trećem mestu tabele, odmah iza Rusije i domaćina Balkanskog kupa Bosne i Hercegovine koja je bila na prvom mestu.

Republika

Foto: Promo foto

Iz Srbije su osim B-Gym tima, učešće na takmičenju uzeli kik boks klub "SD komat Smederevo", KBK "Taurunum", KBK "Surčin".

Kako bi se uopšte našli na ovakvom takmičenju, rukovodstvo opštine Zemun je uz pomoć prevoznika Auto Kodeks, ponovo obezbedilo put u Bosnu i Hercegovinu sa kog su se sportisti iz Srbije vratili sa 23 odličja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading