VAŽNA POSETA: Sportski savez Srbije u Bujanovcu poslao JASNU PORUKU!

Autor:

Sport

17.06.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski savez Srbije posetio je Bujanovac.

Najpre je organizovan sastanak sa predsednikom opštine Nagip Arifijem, kako bi bio što bolje upućen u funkcionisanje i važnost Sportskog saveza opštine Bujanovac, na čijem čelu su Dragan Milić i Nenad Stajić.

Teritorijalni sportski savez neophodan je za razvoj i funkcionisanje sporta na lokalu. Nakon ovog razgovora u opštinskoj upravi usledio je sastanak sa predstavnicima 15 klubova iz Bujanovca, koji su izneli svoje probleme, a generalni sekretar SSS Goran Marinković uputio je savete kako bi oni bili prevaziđeni.

U sportskoj hali Mladost okupili su se najmlađi sportisti koje je pozdravio predsednik SSS Davor Štefanek.

- Drago mi je što imam prilike danas da se družim sa vama deco. Želim vam puno uspeha, bavite se sportom, a mi stariji smo dužni da vam obezbedimo najbolje moguće uslove za trening, da ostavimo po strani sve različitosti i lična nezadovoljstva. Verujem da ću mnoge od vas u narednim godinama videti sa medaljama koje osvajate za svoju zemlju Srbiju - poručio je Štefanek.

Ovom prilikom Sportski savez Srbije darovao je i prvi kontigent opreme klubovima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading