KSS i "Roda" nastavljaju uspešnu saradnju!

Autor:

Sport

10.10.2018

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpisivanjem novog Ugovora o sponzorstvu između Košarkaškog saveza Srbije i “Rode”, koja posluje u okviru kompanije “Mercator-S”, nastavljena je saradnja koja uspešno traje već tri godine.

RepublikaFoto: KSS/Promo
Nastavlja se dugogodišnja saradnja

Novim ugovorom daje se doprinos daljem razvoju srpske košarke, uz koju je “Roda” bila u prethodnom periodu, čime je doprinela poboljšanju kvaliteta takmičenja, rečeno je danas prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora. Dokumentom je definisano da će “Roda” i u naredne tri godine pružati podršku tokom održavanja takmičenja, ali i dodatnih projekata koji imaju za cilj promociju košarke i sporta.

- Kada lideri u sportu i biznisu, Košarkaški savez Srbije kao jedan od najuspešnijih sportskih kolektiva i “Roda” kao jedna od najuspešnijih kompanija u regionu dele zajedničke vrednosti - znanje, strast, disciplinu i na kraju zajednički uspeh onda saradnja koja se nastavlja predstavlja zadovoljstvo - izjavio je Entoni Sošić, generalni direktor kompanije “Mercator-S” i dodao: “uveren sam da su pred nama uspesi, kao i u prethodne tri godine, jer mi predstavljamo pobednički tim”.

RepublikaFoto: KSS/Promo

- Nakon tri godine podrške koju je “Roda” pružila Košarkaškom savezu Srbije, ovim ugovorom naša saradnja prerasta u prijateljstvo i partnerski odnos - izjavio je Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije, koji se zahvalio “Rodi” i uručio poklon dres sa potpisima reprezentativaca sa Prvenstva Evrope u Istanbulu 2017. godine kada je košarkaška reprezentacija Srbije osvojila srebro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading