Trener Ulma: Zvezda konkurentna za trofej

Autor:

Sport

02.10.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Ulma Torsten Lajbnat impresioniran je igrom Crvene zvezde posle poraza u Beogradu 88:73 u prvom kolu Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
KK Zvezda

- Ubedljiva i zaslužena pobeda Zvezde. Vidim sličnosti sa utakmicom koju smo odigrali pre nekoliko dana sa Bajernom - nekoliko puta smo zaostajali i vraćali, da bismo u ključnoj četvrtini igrali suviše neorganizovano - rekao je Lajbnat i dodao:

- Dobro smo skakali, igrali smo dobro u odbrani, a Odžo nam je zadavao mnogo problema u reketu. Ključ je pad u poslednjoj četvrtini.

Na pitanje šta mu se posebno dopada u igri Zvezde, Lajbnat odgovara:

- Volim kako su organizovani, skoro sve vreme imaju dva plejmejkera na terenu. Istovremeno, i veliki su, što prodore ka košu čini teškim.

Trener Ulma smatra da su crveno-beli jedan od favorita u Evrokupu.

- Mislim da jesu. Imaju sjajnog trenera, već igraju sjajno iako je sezona tek počela. Verovatno ima timova sa više novca ko što su Lokomtiva i Uniks, ali Zvezda će biti konkurentna.

Crvena zvezda je na startu ABA lige savladala Cibonu, za vikend igra protiv Budućnosti u Podgorici, dok u 2. kolu Evrokupa gostuje Monaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading