Uslišena želja navijača: Ovog momka je Đorđević zvao u selekciju umesto Mačvana!

Autor:

Sport

01.02.2018

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon mnogobrojnih apela selektoru košarkaške reprezentacije Saletu Đorđeviću da pozove jednog našeg igrača iz Rusije u tim, "Sale Nacionale" je rešio da usliši molbe javnosti i dovede traženu zamenu na mestu povređenog Milana Mačvana.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđević pozvao adekvatnu zamenu za Mačvana

Zbog teže povrede kapitena nacionalnog tima Milana Mačvana naknadni poziv otišao je na adresu košarkaša kojeg su mnogi želeli da vide u dresu sa državnim grbom. Stefan Jelovac, košarkaš Nižnjeg iz Novgoroda dobio je poziv da obuče dres sa nacionalnim grbom u nastavku kvalifikacija za Mundobasket 2019. godine.

- Bio sam malo iznenađen kad me je selektor pozvao, ali stvarno mi je drago. Velika mi je čast da budem deo srpske reprezentacije - rekao je Jelovac za "Blic".

Krilni centar Nižnjeg iz Novgoroda pružao je sjajne partije dok je nosio dres Saragose, a minulog leta preselio se u redove učesnika VTB lige. Jelovac je nastavio sa izvanrednim partijama i u Rusiji, pa tako ove sezone beleži oko 17 poena u proseku uz 5 skokova i 1,7 asistencija.

"Orlovi" će naredne mečeve u kvalifikacionoj Grupi G igrati 22. i 25. februara protiv reprezentacija Nemačke i Austrije u gostima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading