OTKAZ! Iznenadna smena trenera uzburkala regionalnu košarku!

Autor:

Sport

08.01.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaće upamćen kao prvi srpski trener koji je predvodio zagrebačkog košarkaškog velikana, ekipu Cibone još od 1990. godine kada je na klupi ovog kluba sedeo Dragan Šakota...

OTKAZ! Iznenadna smena trenera uzburkala regionalnu košarku!

Foto: Srpski telegraf

Saradnja između srpskog trenera Vladimira Jovanovića i zagrebačke Cibone definitivno je okončana.

Strateg koji je februara prethodne godine preuzeo kormilo kluba iz zagrebačkog doma "Dražen Petrović" zvaično od danas nije trener Cibone. Nakon jučerašnjeg poraza "Cibosa" od ekipe Zaboka u prvenstvu Hrvatske (73:83) rukovodstvo kluba se odlučilo na smenu trenera pošto je klub doživeo peti ovosezonski poraz na nacionalnom šampionatu.

 

 

Treba napomenuti da je Jovanović pred smenom bio i početkom decembra prethodne godine, pred gostovanje Cibone u dvorani "Aleksandar Nikolić", ali uprkos porazu od Crvene zvezde, srpski trener je nastavio sa radom u zagrebačkoj ekipi.

Tokom dosadašnje karijere tridesetsedmogodišnji trener je radio kao asistent u ekipi FMP-a, a nakon jednogodišnjeg boravka u mlađim kategorijama Crvene zvezde, pune tri godine radio je kao prvi trener ekipe iz Železnika pre nego što se otisnuo put Zagreba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading