OVO NIJE NORMALNO: Obradović se OGLASIO posle ubedljive pobede

Autor:

Sport

05.01.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Željko Obradović imao je pomešana osećanja posle ubedljive pobede nad Splitom.

OVO NIJE NORMALNO: Obradović se OGLASIO posle ubedljive pobede

Foto: Starsport

Željko Obradović

Partizan je u okviru 15. kola ABA lige ponizio Splićane sa 60 poena razlike.

Po završetku utakmice Obradović je imao samo reči hvale za hrvatsku ekipu, kojoj je skinuo kapu što se uopšte pojavila u Beogradu.

Čestitam im što su uopšte došli da igraju ovaj meč s obzirom na situaciju u kojoj se nalaze. Apsolutno neravnopravna situacija. Split je imao osmoricu igrača, od toga jednog juniora, a tokom meča jedan košarkaš im se i povredio. Okolnosti nisu normalne i ovaj meč ne možemo da podvedemo pod normalnu utakmicu - rekao je trener crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Popularni ŽOC čestitao je i svojim igračima.

Čestitam i mojim igračima. Odigrali su ozbiljno bez obriza na situaciju. Odigrali su na način jedini mogući da poštujemo sebe, protivnika i navijače koji su došli u dvoranu. Zahvalio bih se i ljudima iz svog kluba, koji su prepoznali šta je Vinko Bajrović Capo uradio za košarku na ovim prostorima i svim ljudima koji su minutom ćutanja odali počast - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading