CENTAR DENVERA MORA DA SE UGLEDA NA NAJBOLJEG TENISERA SVETA! Da li će Jokić ikada dostići Novakov nivo?

Autor: M.S.

Sport

04.12.2021

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola ljubav prema zemlji pokazuje tako što pijan peva "Bože pravde" u noćnom provodu, dok se Đoković bori za "salataru".

CENTAR DENVERA MORA DA SE UGLEDA NA NAJBOLJEG TENISERA SVETA! Da li će Jokić ikada dostići Novakov nivo?

Foto: Tanjug/AP

Neko je Đoković, a neko Jokić! Najbolji teniser sveta bori se godinama za svoju zemlju i s ponosom nosi grb Srbije, s druge strane, MVP NBA lige Nikola Jokić patriota je samo u kafani. Koliko emotivno Nole doživljava nastup za reprezentaciju, moglo se videti i tokom mečeva na Dejvis kupu. On je u četvrtini finala protiv Kazahstana u Madridu sve vreme bodrio svoje saigrače.

VIKAO I SKAKAO

Novak je vikao, skakao uz svaki poen i aplaudirao, a posebno je bio nervozan tokom duela Momira Kecmanovića sa Mihailom Kukuškinom (1:2). Nole nije mogao da gleda odlučujuće poene, pa je u samoj završnici duela, pri trećoj meč-lopti našeg tenisera u taj-brejku, čučnuo i molio se za pobedu.

Iako je tokom karijere osvojio sve i ispisao istoriju u svetskom tenisu, u više navrata je istakao da ništa ne može da se meri s igranjem za Srbiju.

- Odlično je igrati za Srbiju, prošle su dve godine bez Dejvis kupa. Mi smo deo individualnog sporta, ali ovo je drugačije takmičenje, pogotovo s tako timskim istorijskim značajem. Zaista mi je nedostajao Dejvis kup. Volim da igram za svoju zemlju i želim da budem raspoloživ kad god me tim treba. Godina je duga, ali kada je moja zemlja u pitanju, dobijam ekstramotivaciju i tada mi ništa nije teško - objasnio je Đoković.

Nakon trijumfa nad Kazahstanom naš tim se sinoć sastao s reprezentacijom Hrvatske u borbi za veliko finale. Izabranici Viktora Troickog u Madridu žele da ponove rezultat iz 2010, kada je naš tim podigao "salataru" u Beogradu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak je uvek tu za Srbiju

 

PROVOD S BRAĆOM

Za razliku od Novaka, Nikola Jokić nema ovakvo mišljenje. On svoju ljubav prema zemlji pokazuje tako što pijan peva "Bože pravde" u diskoteci u Majamiju, ali ne i na terenu u nacionalnom dresu. Srpski košarkaš snimljen je kako skače i krsti se uz reči srpske himne, koja mu je puštena u noćnom klubu dok se provodio s braćom Nemanjom i Strahinjom u Floridi. Međutim, to mu ne vredi mnogo ako se uzme u obzir da je u više navrata odbio da igra za "orlove". On je dres Srbije nosio samo na Olimpijskim igrama u Brazilu 2016, kad smo uzeli srebrnu medalju, i na Svetskom prvenstvu 2019. u Kini, gde smo bili peti.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/Arena sport

Slavlje Nikole Jokića u kafani

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading