POBEDILI SMO FAVORITA U EVROKUPU! Trener Andore blista od sreće nakon što je srušio Partizan

Autor:

Sport

11.11.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan je sinoć upisao prvi prvi poraz u ovoj sezoni, u Andori u okviru četvrtog kola Evrokupa (61:60).

Republika

Foto: Starsport

KK Partizan i Željko Obradović

Nakon ovog neverovatnog meča, oglasio se trener Andore, Ibon Navaro koji je istakao da je njegova ekipa upisala "prestižnu" pobedu protiv jednog od favorita ovog takmičenja.

- Imali smo veoma dobar pristup trećoj četvrtini. Naša odbrana je bila odlična, kontrolisali smo izgubljene lopte, a počeli smo da igramo ranije nego u prvom poluvremenu. Uradili smo tačno ono što smo želeli - rekao je Navaro posle utakmice i dodao:

- Pala nam je energija u četvrtoj četvrtini, nismo znali kako da radimo stvari lako, morali smo ovako da pobedimo. To je prestižna pobeda za klub, tim, državu, ali nemamo previše vremena da uživamo u njoj.

Trener Andore je takođe i nahvalio crno-bele kao i trenera Željka Obradovića kojeg smatra najboljim trenerom u Evropi.

- Partizan je jedan od najboljih timova, sa najboljim trenerom u Evropi, i jedan je od favorita za osvajanje Evrokupa pored Lokomotive, Valensije, Virtusa... Zato kažem da je to veoma prestižna pobeda. Imali smo za rivale igrače koji će igrati u NBA i verovatno najboljeg trenera u istoriji Evrolige - zaključio je Španac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading