ŽOC OTKRIO RAZLOGE PORAZA: Oglasio se trener Partizana!

Autor:

Sport

10.11.2021

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su u Španiju od ekipe Andore sa 61:60 u četvrtom kolu Evrokupa.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović u razgovoru sa Kevinom Panterom

Svoje impresije nakon meča izneo je i trener crno-belih Željko Obradović:

- Napravili smo dosta grešaka i promašivali otvorene šuteve za tri poena - rekao je Žoc.

Bio je ovo prvi poraz Partizana u sezoni koji je poklekao posle deset utakmica (sedam u ABA ligi, tri u Evrokupu) . Najviše usled svojih grešaka, na šta je ukazao trener Željko Obradović.

- Svaka čast Andori. Očekivali smo tešku utakmicu, imali dosta uspona i padova, u trećoj deonici nam je domaćin baš dosta naudio, pokušali smo posle toga da se vratimo, ali je pobedio bolji tim, sigurno - naveo je Obradović..

Meč sa Andorom je najslabiji u ofanzivnom smislu za klub iz Humske ove sezone. Nijednom pre ovog gostovanja crno-beli tim nije sveden na 60 poena.

- Igrali smo bez koncentracije, u nekim trenucima pravili dosta grešaka, koštao nas je i veliki broj promašenih šuteva za tri poena. I to u situacijama kad smo bili sami. Na kraju smo pretrpeli zasluženi poraz. Andora je defanzivno dobra ekipa - dodao je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading