ČOVIĆ O OBRADOVIĆEVOM SMIRIVANJU GROBARA: Znam da Željko ima posebna osećanja za ime Vesna!

Autor:

Sport

07.11.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Varnice između večitih rivala su sve jače i jače kako se približava prvi ovosezonski večiti derbi. Navijači su u u sve većoj euforiji što često zna da dovede do uvredljivog skandiranja, kao što smo imali prilike da vidimo na utakmici Partizan - FMP.

Republika

Foto: Starsport

Nebojša Čović

Na pomenutoj utakmici čulo se uvredljivo skandiranje na račun Vesne Čović, supruge predsednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića, koje je prekinuo trener crno-belih Željko Obradović.

- Bave se diskreditacijom svega onoga što smo uradili. Prvo je urađen kukavički potez, Dalas Mur je to rekao, a ni ne zna o čemu se radi. On je priznao da je bio instruisan, jer je rekao 'kako su mu rekli to je mala Zvezda', a napravio je problem između tri kluba. Ko stoji iza toga, naravno – klub. To što je Željko uradio gestikulacijom je u redu. Gledao sam taj snimak i od spreda i od pozadi. Nekad je važno videti i lice tog čoveka. Znam da Željko ima posebna osećanja za ime Vesna - rekao je Čović, pa nastavio:

- Nisam bio na utakmici, bio sam u Petrovaradinu na utakmici ŽKK Zvezda. Ali su objavili njihovi mediji da sam ja bio na utakmici. To nije bilo tačno i zvao sam da se to demantuje, što nije učinjeno. Ovo je bila smišljena provokacija pred 'večiti' derbi sledeće nedelje između Zvezde i Partizana. Radi se o iskompleksiranoj i bolesnoj budali, ali neću reći ime ko to radi i ko to smišlja. Mi smo partneri u regionalnoj ABA ligi, ali ako partner partnera vređa, onda to nije dobro. I Zvezda ima navijače, znate. Mi smo pobegli od politike, a za druge klubove to ne može da se kaže - istakao je Nebojša Čović u gostovanju na TV Prva. 

Čović se takođe poslednjih dana dovodi i u vezu sa čelnicima Evrolige, a priča se i o teme da bi i on mogao da postane jedan od čelnika elitnog takmičenja. 

- U kontaktu sam već 20 godina, sarađujem sa svim tim ljudma. Kontakti se jesu pojačali, ali moramo da postavimo stvari po redosledu. Prvo moramo da govorimo o Zvezdi, koja još nema rukovodstvo. Ja sam na funkciji vršioca dužnosti. Do kraja godine će se obaviti svi izbori. A nakon tog ćemo videti gde se u odnosu na tome nalazi Evroliga. Ako prihvatim funkciju predsednika Zvezde, onda neću u Evroligi. Ako ne prihvatim nijednu, onda to znači da nisam u zdravstvenom stanju da izdržim te pritiske i obaveze - istakao je Čović, a zatim je istakao i prioritete:

- Prioriteti su zdravlje, Zvezda, pa Evroliga. Neki put ako ljudi ne procene dobro, iako je to primamljivo sa više aspekata, i finanijskog, to znači da nisu dobro odmerili i brzo završe. Petlovi koji kukuriču, prvi završe u supi. A ja to ne želim. Prošao sam puno funkcija - zaključio je Čović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading