PSOVKE, DRANJE, RIBANJE: Žoc u elementu, a Partizan vodi 26 razlike! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su prebrodili i treću prepreku u ABA ligi, tako što su ubedljivo slavili protiv Studentskog centra 79:57, a trener crno-belih Željko Obradović je na jednom tajm-autu zagrmeo na igrače.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović besneo na igrače

Iako je prednost Partizana iznosila 26 razlike u tim trenucima, Željko Obradović je bio nezadovoljan pojedinim segmentima igre svojih izabranika.

- Strana pomoći! Na šta ovo liči? Pazi utrčavanje, nastavi da igraš! Šta je bilo? Je l' vežbaš na treningu sve to? Šta sad radiš? Dozovite se pameti malo! Igrajte pametno- rekao je Obradović uz nekoliko sočnih psovki.

Pogledajte kako je jedan od najtrofejnijih evropskih trenera održao lekciju igračima, i stavio im do znanja da je ova ekipa projektovana za velike stvari, i da nema opuštanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
laki

16.10.2021 09:23

Sto toliko Obradovica dižemo u nebesa. Kakve timove je imao, malo je trofeja osvojio. Uvek u timovima je imao najjace igrace Evrope, pa cak i igrace iz NBA. Sa fakvim igracima svaki trener koji iole m alo zna kosarku nio bi prvi.