NBA TIM BUDNO PRATI SVAKI POKRET: Srpski košarkaš u ODABRANOM DRUŠTVU, a da nije odigrao NI MINUT!

Autor: Republika

Sport

21.09.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Filip Petrušev našao se u listi Top 100 igrača Evrolige po izboru sajta "Eurohups".

Republika

Foto: Starsport

Legenda Evrolige MIloš Teodosić i budući as Filip Petrušev

Petrušev je ubrzo po dolasku sa univerziteta Gonzaga pokazao vrhunski potencijal. U dresu Mege je postao MVP ABA lige i došao do mesta u reprezentaciji Srbije.

Partizan i Crvena zvezda su se okomili na najpoželjnije mlado ime u Evropi, ali se prelazak u aktuelnog šampiona Evrope Anadolu Efes ne odbija, naročito ako postoje NBA ambicije.

Republika

Foto: Starsport

Filip Petrušev u dresu Anadolu Efesa

Specijalizovani sajt "Eurohups" izdvojio je top 100 igrača u predstojećoj sezoni Evrolige. U nastavku u kom su prezentirana imena od 51. do 75. mesta, Petrušev je stavljen na 69. mesto, iako još uvek nije upisao niti jedan sekund na mečevima najjačeg tklupskog takmičenja u Evropi.

Dato je i objašnjenje uz osnovne podatke poput visine, pozicije, kluba i statistike:

- Veliki izazov je stigao: Dario Šarić, Vasilije Micić, Filip Petrušev. Šta im je zajedničko? Njihova prava u NBA ligi držali su Filadelfia Seventisiksersi (barem u nekom trenutku) i nose (ili su nosili) dres Anadolu Efesa. Sikersi će definitivno obraćati mnogo pažnje na to kako će njihov 20-godišnjak i vladajući MVP ABA lige nastupiti za aktuelnog šampiona Evrolige. Ako je predsezonski uzorak znak stvari koje dolaze, svideće im se ono što će videti - piše "Eurohups".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading