MIRKO NOVOSEL ISKREN: Plašim se Srbije u osmini finala EP

Autor: Sportklub.rs

Sport

30.08.2017

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni jugoslovenski i hrvatski trener Mirko Novosel rekao je da se plaši eventualne utakmice osmine finala na EP protiv selekcija Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/HINA multimedija
Novosel: Plašim se Srbije

Srbija se nalazi u Grupi D na EP, dok je Hrvatska u Grupi C. Ove dve grupe se ukrštaju, pa je moguć "komšija" već u osmini finala EP.

- Moram da kažem da se plašim te utakmice jer u borbi za četvrtfinale možemo da idemo na odličnu Letoniju ili jednako opasnu Srbiju. U toj drugoj grupi još su domaćin Turska i uvek opasna Rusija sa Švedskom. Pritisak će na našim igračima biti veliki, ali ako smo prošle godine prošli na kvalifikacionom turniru u Torinu preko jake Grčke i domaćina Italije, koja je uložila silan novac, onda imamo pravo da se nadamo visokom plasmanu. Naši imaju karakter i Aco Petrović je sve perfektno napravio - rekao je Novosel.

On je istakao da mu se ne sviđa sistem sa 24 reprezentacije na završnom turniru EP.

- Igra se dan za danom dok je, recimo na Olimpijadi na kojoj igra 12 reprezentacija, dovoljno vremena za pripremu i oporavak pre sledeće utakmice. Ne sviđa mi se ni što se prvenstvo igra igra u četiri države. Mnogo bolje bi bilo EP sa 16 reprezentacija - smatra Novosel.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading