HRVATI SAMOUVERENI UOČI EP: Radili smo kao životinje!

Autor:

Sport

30.08.2017

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške košarkaške reprezentacije Hrvatske Aco Petrović poručio da su njegovi igrači trenirali kao životinje i da nikad spremniji nisu dočekali EP.

RepublikaFoto: Starsport
Petrović tvrdi da Hrvati imaju dobar tim

"Kockasti" na medalju čekaju od 1995. godine i sramnog silaska sa postolja u Atini, kada je naša selekcija posle sankcija osvojila zlato.

- Bićemo spremni kada bude najpotrebnije. Radili smo kao životinje, a činjenica da smo u pripremama svaku utakmicu skoro igrali na loptu, dve dokazuje da smo i mentalno jaki. Privilegija za mene kao trenera je da u ekipi imamo igrača kao što je Dario Šarić. On je čudo. Može da igra sve, od jedinice do petice i verujte mi, tako nešto ćete videti da će se i dogoditi na Evrobasketu - izjavio je Petrović i dodao:


- Dobri smo! Baš smo dobri... Pa ko nam dođe u osmini finala EP... U grupi u kojoj se ukrštamo biće vatre, neće se do poslednjeg trenutka znati ko će da prođe dalje. Mi ćemo jednim okom gledati i šta se tamo događa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading