Čovek koji je "stvorio" Jokića: Biće bolji od Novickog!

Autor: Blicsport

Sport

20.03.2019

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as, Nikola Jokić igra sjajno u dresu Denvera, a velike zasluge za "proboj" momka iz Srbije u najjačoj ligi sveta idu treneru Mega Bemaksa, Dejanu Milojeviću koji je oduvek verovao u njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić je ključni igrač Denvera!

- Iskreno, očekivao sam da će Nikola da odvede Denver u plej-of. Igraju sjajno od početka sezone i sada je najvažnije da zadrže visoku poziciju kako bi dobili na papiru lakše rivale. Jedva čekam da počne plej-of i verujem da će svi ljubitelji košarke u Srbiji imati priliku da uživaju - rekao je Milojević za "Blicsport".

On je nastavio u istom ritmu.

-  Ne mogu da kažem da sam iznenađen, ali nisam bio siguran da će tako brzo da dostigne nivo na kojem sada igra. Nikola je tehnički sjajno obučen i stalno radi na svom telu. Kada bude još ojačao, tehnika će dodatno doći do izražaja. Igra sa puno samopouzdanja, a svojim igrama je podigao ceo tim- rekao je Milojević.

Milojević je siguran da će Jokić biti bolji čak i od Novickog.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

-  Nikola je mlad dečko i pred njim je kvalitetnih 10-15 godina karijere. On bi trebalo da pazi na svoje telo, da ostane na vrhunskom nivou. Postao je ozbiljan igrač u ozbiljnom timu. Već je dostigao velike visine i u narednim sezonama samo može da napreduje sa iskustvom. I ovaj nivo na kojem je sada je neverovatan. Ako ovako nastavi, biće ne samo naš najbolji košarkaš koji je igrao u NBA ligi, nego i evropski. Sada je to Dirk Novicki, ali verujem da će ga Nikola prestići - zaključio je Milojević.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading