NEDOVIĆ DEMANTOVAO ŠPANCE: Dovoljno mi je teško, odluka nije donesena

Autor:

Sport

22.08.2017

19:25 >> 19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Unikahe Nemanja Nedović demantovao je pisanje španskih medija da će "po svaku cenu" igrati za Srbiju na Evropskom prvenstvu, koje počinje 31. avgusta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nedović i dalje neizvestan za EP

Portal "La Opinion Deportes" naveo je da je Nedović rekao da će preskočiti Akropolis kup u Atini, ali da će igrati na EP.

 - Gde i kada sam rekao i potvrdio da ću igrati na Evrobasketu 100 odsto?!?! - napisao je Nedović na Tviteru i nastavio:

 - Sve vas molim, svi radimo zajedno na donošenju prave odluke za moju budu?nost. Ta odluka još uvek nije donesena. I ovako mi je dovoljno teško. Nemojte mi još više otežavati i nemojte zbunivati ljude lažnim vestima. Hvala.




Srbija će od srede do petka igrati na Akropolis kupu u Atini zajedno sa selekcijama Grčke, Gruzije i Italije. Na ovom turniru neće učestvovati Nedović, koji se povredio pre 20 dana tokom priprema na Kopaoniku. On je bio na pregledima u Malagi, koji su mu dozvolili da se vrati u nacionalni tim. Međutim, još nije odlučeno da li će Nedović igrati na EP.

Za Srbiju na EP neće igrati Miloš Teodosić, Nikola Milutinov, Marko Simonović, Miroslav Raduljica, Nemanja Bjelica i Nikola Jokić.

Srbija će na EP od 31. avgusta igrati u grupi sa Turskom, Rusijom, Velikom Britanijom, Letonijom i Belgijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading