Zvezda ide na megdan autsajderu koji zna da zada velike muke!

Autor: Tanjug

Sport

03.01.2019

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da je pobeda nad Limožom (83:71) u Evrokupu već zaboravljena i da ekipa u potpunosti mora da se okrene nezgodnom gostovanju Krki u ABA ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Zvezde

- Utakmica sa Limožom je već arhivirana, okrećemo se prvoj narednoj, a to je Krka. Nezgodna je i kompaktna ekipa, posebno u svojoj dvorani, gde su pobeđivali pretendente na visok plasman Budućnost, Megu, Partizan, Mornar. Taj podatak govori da imaju kvalitet i da moramo da budemo na visokom nivou ako želimo da dobijemo ovu utakmicu, a pri tome vodeći računa da smo u utorak uveče imali tešku utakmicu u Evrokupu- rekao je Tomić.

On je dodao da ekipa i dalje i problema sa povredama Mohameda Fajea, Alekse Radanova, da je Ognjen Dobrić pod virusom.

- Svi su počeli da treniraju, ali nisu još maksimalno spremni- naveo je trener Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport

Plejmejker Filip Čović pozvao je saigrače da maksimalno odgovorno shvate gostovanje u Novom Mestu.


- Očekuje nas dobra ekipa, koja igra jako dobro na svom terenu. Moramo da odigramo maksimalno, skoncentrisano, jer nas očekuje tim koji je sve pobede do sada beležio protiv ekipa koje su vrlo kvalitetne, a na papiru su bili autsajderi. Nemamo puno vremena nakon dve teške utakmice u prethodna tri dana, ali naše je da damo sve od sebe i u Novom Mestu- zaključio je Čović.

Utakmica 14. kola Krka - Crvena zvezda igra se ovog petka od 18 sati u dvorani "Leon Štukelj".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading