SAVIĆ OTKRIO: Evo šta se dešavalo na terenu "Parka Prinčeva"

Autor:

Sport

16.10.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i dalje su u centru pažnje zbog meča u Francuskoj i poraza od 6:1. Kapiten ekipe, Vujadin Savić oglasio se i otkrio do sada nepoznate detalje sa utakmice u Parizu.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić


Nove detalje o toj utakmici otkrio je i Vujadin Savić u intervjuu ''Novostima'', gde se osvrnuo i na ponašanje prve zvezde Parižana, Brazilca Nejmara koji je protiv Zvezde upisao het-trik.

- Imao je Brazilac svoje veče, dao nam je tri gola. Sem što je veliki igrač, po ponašanju se vidi da je prepotentan, a i sudija ga je pazio čim bi neko malo oštrije krenuo na njega - uverava Savić.

Kao potvrdu toga, Savić je otkrio šta je glavni arbitar Artur Dijaš iz Portugala poručio Zvezdinim igračima već u uvodnim minutima utakmice, kada je izgledalo da bi Parižani mogli da se pomuče da probiju odbranu srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

- Posle sedam-osam minuta utakmice portugalski arbitar nas je glasno opominjao: 'Mnogo ste gruba ekipa, počeću da vam dajem žute kartone - otkriva Savić.

Nakon jednog faula Crvena zvezda je i primila prvi pogodak, a strelac je bio upravo Nejmar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading