Đukić bivši, Mirković novi trener Partizana!

Autor:

Sport

03.08.2018

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se Partizan dogovorio sa Miroslavom Đukićem oko isplate dugovanja, o čemu ste mogli prvo da čitate na republika.rs, poznato je i ko će biti novi trener crno-belih. Nekadašnji igrač kluba iz Humske Zoran Mirković postaće novi šef stručnog štaba Beograđana.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

Fudbalski klub Partizan, odnosno njegov Odbor za hitna pitanja doneo je odluku na sednici, a ona glasi da je Miroslav Đukić okončao mandat po drugi put na klupi crno-belih.

Njegov naslednik, kako glase poslednje informacije, biće Zoran Mirković, kome će pomagati Gordan Petrić, potvrdio je Miloš Vazura nakon sastanka u Humskoj.

Saopštenje kluba iz Humske prenosimo u celosti.

- Fudbalski klub Partizan je, nakon sastanka sa trenerom Prvog tima, na danas održanim sednicama Odbora za hitna pitanja i Upravnog odbora doneo jednoglasnu odluku da sporazumno raskine ugovor sa gospodinom Miroslavom Đukićem.

Fudbalski klub Partizan se, ovom prilikom, istinski zahvaljuje dosadašnjem treneru Đukiću na predanom i profesionalnom radu, izuzetnim ostvarenim rezultatima u evropskim takmičenjima, osvajanju nacionalnog fudbalskog Kupa i želi svaku sreću i uspeh u nastavku njegove trenerske karijere.

Miroslav Đukić ističe svoju zahvalnost Partizanu, veoma korektnoj i iskrenoj međusobnoj saradnji, podršci i svesrednim nastojanjima na ostvarivanju kvalitetnih rezultata dostojnih tradicije i slave Kluba - navodi se u saopštenju.

Đukić je u Partizan stigao 2017. godine, a prošle sezone ostvario je odličan uspeh sa klubom plasiravši se u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading