NEJMAR SPREMAN ZA SP!

Autor:

Sport

14.04.2018

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari iz Brazila objavili su radosnu vest za ovu fudbalsku naciju. Najbolji fudbaler "selesaoa" Nejmar definitivno će biti spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji, možda čak i za kraj sezone sa PSŽ-om.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar će biti spreman do kraja maja

Selektor Brazila Tite tako može da odahne, pošto je bilo upitno da li će moći da računa na Nejmara za najveću smotru svetskog fudbala.

- Nejmar je blizu da ponovo počne sa treninzima, ako je suditi po poslednjim testovima. Kada bude bio u stanju da igra, on će sigurno to tražiti. Možda se na terenu pojavi pre kraja sezone - rekao je trener PSŽ-a Unaj Emeri.

Sjajni Brazilac je povredio stopalo u februaru tokom meča Lige 1 protiv Marseja, a prve procene su bile veoma sumorne, pa se predviđalo da bi Nejmar mogao biti van stroja za Mundijal.

Međutim, sada je jasno da ćemo ga gledati u Rusiji u akciji i protiv naše reprezentacije. Podsetimo, Brazil će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi E sa Srbijom, kao i sa Kostarikom i Švajcarskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading