ISPRALI SU JOJ MOZAK I OD NJE NAPRAVILI ZOMBIJA: Nekadašnji reprezentativac Rusije udario na svoje i poslao jasnu poruku svetu! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.03.2022

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastupao je i za selekciju Ukrajine i Rusije. Bio je najbolji strelac Svetskog prvenstva, a sada je udario po zemlji čiji je dres nosio.

ISPRALI SU JOJ MOZAK I OD NJE NAPRAVILI ZOMBIJA: Nekadašnji reprezentativac Rusije udario na svoje i poslao jasnu poruku svetu! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Oleg Salenko proslavio se na svetskoj smotri fudbala u SAD-u 1994. godine, ali aktuelna situacija u Ukrajini, njemu je verovatno i najteže pala.

Rođen je u Sankt Petersburgu u mešovitom braku Ukrajinca i Ruskinje. Odigrao je jedan susret u nacionalnoj selekciji Ukrajine, a zatim se opredelio da ponese ruski dres, ali i kako sam ističe, Ukrajina mu je daleko bliža.

O svemu što trenutno proživljava Salenko je istakao:

- Najviše ću doprineti ako svetu kažem istinu i prikažem vam kako je zaista u Ukrajini. Rođen sam i značajan deo svog života sam proveo u Rusiji. I tamo imam jednu porodicu - prvu ženu i sina. Međutim, prvu suprugu sam oterao dođavola. Od nje su napravili zombija i sada veruje u propagandu Kremlja. Moj drugi sin od druge supruge je sada u Italiji - istakao je nekadašnji golgeter Svetskog prvenstva i u dahu poručio svetu:

- Govorim i novinarima sa Zapada da ovo mora da se zaustavi i napravi pritisak. Sankcije su dobre, ali treba nam naoružanje.

Oleg Salenko je ušao i u istoriju svetskih fudbalskih šampionata pošto je na meču između Rusije i Ukrajine postigao pet pogodaka u pobedi svoje tadašnje reprezentacije rezultatom 6:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading