NATO I EVROPSKE DRŽAVE SU NESPOSOBNE, OVO SE DOGAĐALO I U JUGOSLAVIJI: Gvardiola pogađa u centar mete! Hoće li zbog ovoga snositi konsekvence?

Autor:

Sport

09.03.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je poznati španski trener i aktuelni šef stručnog štaba Mančester sitija govorio o dešavanjima u Ukrajini, a u novoj izjavi za špansku "Marku" izneo je tvrdnju zbog koje će se "zatresti planeta".

NATO I EVROPSKE DRŽAVE SU NESPOSOBNE, OVO SE DOGAĐALO I U JUGOSLAVIJI: Gvardiola pogađa u centar mete! Hoće li zbog ovoga snositi konsekvence?

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Naime, Pep Gvardiola je izneo svoje viđenje razloga nastanaka ratnih sukoba, a podsetio se i nekih prethodnih bojišta, pomenuvši i dešavanja na tlu nekadašnje Jugoslavije:

- Ovo što se dešava u Ukrajini već se događalo u Siriji, Palestini i Jugoslaviji, nevini su stradali. Ovo se ne događa zbog zastave, delića zemlje, ovo se događa zbog novca. Da novac nije umešan, rata ne bi bilo. To se nažalost događa i ovih dana. Osam, devet dana već traje ovaj rat. NATO i evropske države su nesposobne, potpuno nesposobne - istakao je vidno iznerviran španski trener.

 

 

Izjava trenera Mančester sitija svakako će izazvati brojne reakcije u zapadnim medijima, ali očigledno je da pojedinci uviđaju razloge mnogobrojnih dešavanja.

Ostaje da se vidi da li će fudbalski stručnjak snositi konsekvence zbog svega iznešenog?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading