Ćutiš kao KU*KA, bićeš ZAKLJUČAN u ćeliji do KRAJA života: Artjom Dzjuba dobio JEZIVE pretnje od svog ukrajinskog kolege! (FOTO)

Autor:

Sport

01.03.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Zenita Artjom Dzjuba dobio je jezive pretnje od svog ukrajinskog kolege iz Evertona Vitalija Mikolenka.

Ćutiš kao KU*KA, bićeš ZAKLJUČAN u ćeliji do KRAJA života: Artjom Dzjuba dobio JEZIVE pretnje od svog ukrajinskog kolege! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Vitalij Mikolenko se oglasio putem svog Instagram profila i poslao zastrašujuću poruku reprezentativcu Rusije.

- Dok ti ćutiš kao kučka među tvojim glupim saigračima ubijaju se mirni civili u Ukrajini. Bićeš zaključan u ćeliji do kraja svog života i tokom većine života tvoje dece. I meni je drago zbog toga - napisao je Mikolenko.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ukrajinski fudbaler bio je u žiži javnosti proteklog vikenda na meču Evertona i Mančester sitija. Čitav Gudison park je podržao Ukrajinu, a Mikolenko i kapiten Ukrajine Oleksandr Zinčenko nisu krili suze.

I Zinčenko je pre nekoliko dana na svom Instagramu ostavio jezivu poruku, ali je on nju usmerio ka Vladimiru Putinu, kojeg je žestoko izvređao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading