NIJE SAMO DEGENEK: Još jedan fudbaler napušta Ljutice Bogdana!

Autor:

Sport

10.01.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Januara 2021. godine stigao je u Crvenu zvezdu kao potencijalno veliko pojačanje. Na našem najvećem stadionu nije se najbolje snašao i već izvesno vreme javno se govori o njegovom (ne)ostanku na crveno-beloj strani Topčiderskog brda.

NIJE SAMO DEGENEK: Još jedan fudbaler napušta Ljutice Bogdana!

Foto: Starsport

Nedavno je trener srpskog šampiona Dejan Stanković istakao da tokom prolećnog dela sezone očekuje da će Filipo Falko pokazati zašto je doveden u naš najtrofejniji klub, ali prema poslednjim informacijama, pitanje je da li će za tako nešto i imeti prilike.

Kako prenosi novinar Đanluka Di Marko, specijalizovan za fudbalsku pijacu širom Evrope, član Serije A, ekipa Salernitane, kontaktirala je čelnike Crvene zvezde sa jasnom željom da već ove zime vrati Falka na Apeninsko poluostrvo. 

Republika

Foto: Starsport

 

 

Status Filipa Falka je vruća tema u Ljutice Bogdana. Pre Salernitane pominjalo se da je za ofanzivnog vezistu zainteresovan i član Serije B, Krotone. Očekivalo se da Falko tokom priprema u Turskoj dobije šansu u kontinuitetu, posebno što je El Fardu Ben na Kupu Afričkih nacija. Međutim, krajnje je diskutabilno šta će se desiti sa momkom iz Pulje, koji je u Ljutice Bogdana tek povremeno pokazivao kvalitet.

Treba napomenuti da će ekipa Salernitane teško ove sezone sačuvati status člana italijanske elite i sigurno bi angažovanje Filipa Falka značilo ulaganje u budućnost, tj. pokušaj stvaranja tima koji bi se ekspresno vratio u društvo najboljih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading