DELIJE SU OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALE: Pitali su Savića o POVRATKU u Zvezdu, bivši kapiten odgovorio NA KECA!

Autor:

Sport

09.01.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponikao je u Crvenoj zvezdi, punih pet godina je bio član seniorskog sastava kluba iz Ljutice Bogdana, a danas sa dosta uspeha nastupa na Kipru. Ipak, ljubav prema matičnom klubu nikada nije krio.

DELIJE SU OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALE: Pitali su Savića o POVRATKU u Zvezdu, bivši kapiten odgovorio NA KECA!

Foto: Starsport

Vujadin Savić jedan je od stubova ekipe APOEL-a. Ugovor sa ekipom sa "Rajskog ostrva" ističe mu na kraju aktuelne sezone i odmah se nameće pitanje povratka na beogradsku Marakanu:

- Voleo bih, naravno, da se vratim u Zvezdu. Bio bih najsrećniji da karijeru završim u Crvenoj zvezdi, ali iskreno ne očekujem da se to i desi - istakao je nekadašnji kapiten Crvene zvezde, pa nastavio:

- Nikada ne znate šta donosi dan, a šta noć. Jedno je šta planirate, a šta vam je suđeno. Osećam se kao da imam 25 godine. Spreman sam, super se osećam na terenu i nadam se da ću igrati do svoje 36, 37 godine života.

Dotakao se Savić i dešavanja koja su obeležila kraj 2021. godine, a koja se odnose na sukob aktuelnog kapitena Borjana i trenera Dejana Stankovića:

- Ne znam tačno šta se desilo, jer nisam bio prisutan. Obavešten sam koliko i naša javnost. Sramota je da bilo šta što se dogodi u svlačionici, procuri u javnost. Ne mogu da shvatim ljude koji prenose takve informacije. Prljav veš se nikada ne iznosi iz kuće. Zvezda je jedna velika porodica, ako dođe do bilo kakvog problema, to treba da ostane unutar kluba i da se kroz razgovore reši. Nesporazumi na treningu i u svlačionici se dešavaju. Nije ovo prvu slučaj. U raznim klubovima sam igrao i uvek dođe do nekih čarki koje se brzo prevaziđu i još više ojačaju odnos između dvoje ljudi, ako smo hvala Bogu dobronamerni - zaključio je Vujadin Savić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading