GROBARIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Anortozis dobio NAJVEĆE MOGUĆE pojačanje pred gostovanje u Humskoj!

Autor:

Sport

07.12.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18:45 časova ugostiće Anortozis u meču koji će odlučiti učesnika nokaut faze Lige konferencija, a Kiprani će imati ogromnu podršku u Humskoj.

GROBARIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Anortozis dobio NAJVEĆE MOGUĆE pojačanje pred gostovanje u Humskoj!

Foto: Starsport

Naime, u skladu sa propisima UEFA, oni su već rezervisali 700 mesta za svoje fanove, navijačku grupu poznatu kao "MAXHTEC".

Međutim, tu nije kraj. Pomenuta grupa je u bratskim odnosima sa tifozima moskovskog Dinama i OFK Beograda, pa se očekuje da i njihovi "predstavnici" zauzmu svoja mesta između severne i zapadne tribine Partizanovog stadiona. Na "Grobarima" je da ispune ostatak gledališta kako bi odgovorili na ovaj "izazov".

Podsetimo da su crno-beli neočekivanim porazom od Flore u Talinu (0:1) od gotovog napravili veresiju, pa u završnoj rundi sebi ne smeju da priušte poraz od Anortozisa, koji bi označio automatsku eliminaciju iz novoformiranog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading