KONAČNO SMO I TO DOČEKALI: Kristijan Eriksen se vratio na teren!

Autor:

Sport

02.12.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski fudbaler Kristijan Eriksen, zbog kojeg se ceo svet u jednom trenutku molio da preživi kada je na meču protiv Finske u okviru prvenstva Evrope kolabirao zbog srčanog zastoja, ponovo se vratio fudbalu.

KONAČNO SMO I TO DOČEKALI: Kristijan Eriksen se vratio na teren!

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Eriksen

Kako danas prenose evropski mediji, Eriksen trenira na terenima Odense Boldkluba, svog kluba iz mladih dana u kome je kao dečak proveo tri godine. 

- Eriksen nam se javio isada samostalno trenira. Za njega je ovo prirodno okruženje jer je ovde trenirao i kao dete, a živi veoma blizu. Veoma smo srećni što smo mogli da mu pomognemo i da mu pružimo mesto gde će trenirati - rekao je portparol Odensea za "Rojters".

 

 

Takođe se oglasio i direktor kluba Mihael Hemingsen koji je istakao da je Eriksenova odluka da dođe u svoj stari klub sasvim logična.

- Kristijan je sa nama i svi smo ponosni na to. On je tu, trenira koliko misli da treba kako bi poboljšao svoje fizičko stanje. Ta njegova odluka da dođe kod nas je sasvim normalna. U našem klubu je trenirao kao dečak, živi tu iza ugla prirodno je da nam se pridruži, a svima nama je velika čast da budmeo na terenu zajedno sa njim - rekao je direktor kluba. 

Treba istaći i da, zbog ugrađenog defibrilatora, Danac nema dozvolu da igra u Italiji, pa je njegova budućnost pod veliki znakom pitanja. A povezivan je sa Holandijom budući da tamo fudbaleri imaju medicinsko odobrenje da igraju pod ovakvim zdravstvenim okolnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (0)

Loading