BORJAN GA DOVODI U REPREZENTACIJU! Mitrović kao pojačanje za Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

02.12.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za fudbalsku reprezentaciju Kanade već nastupa jedno ime koje je dobro poznato svim ljubiteljima fudbala iz Srbije. U pitanju je golman i kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, koji je sa nacionalnim timom na korak do plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru. Uz Borjana će uskoro za Kanadu nastupati i još jedan fudbaler iz Superlige Srbije.

BORJAN GA DOVODI U REPREZENTACIJU! Mitrović kao pojačanje za Svetsko prvenstvo!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Naime, Kanađani su već isplanirali novo pojačanje. U pitanju je Stefan Mitrović, ofanzivni vezista, koji je rođen u Kruševcu, ali ima i pasoš Kanade, jer je još sa šest meseci sa preselio tamo.

Mitrović je u Kanadi boravio do svoje 17. godine, kada se vratio i potpisao ugovor sa Radničkim iz Niša, za koji i danas nastupa.

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

Interesantno je i to da mu je, dok je živeo u Kanadi u Ontariju, komšija bio upravo Milan Borjan.

Da je definitivno dobio poziv Kanade, potvrdio je njegov otac Ivan na Tviteru.

- Nisam očekivao ovakav hajp oko Stefana i reprezentacije Kanade. Da, pozvan je na okupljanje u januaru i prihvatio je poziv. On je igrač koji je u usponu, ne budite strogi prema njemu: Svetsko prvenstvo je u torbi, verujte mi, Kanada će otići daleko - napisao je otac 19-godišnjeg fudbalera Radničkog.

Sam Mitrović nije želeo da komentariše ništa dok to ne bude zvanično.

- I do mene je doprlo, ne bih da komentarišem…Kad nešto nije zvanično, onda je najpametnije ćutati. Ono o čemu trenutno razmišljam odnosi se na predstojeći duel Radničkog u Bačkoj Topoli, zatim će naići Čukarički i Proleter. Voleo bih, naravno, da se Kanada plasira na SP i na taj način ponovi uspeh iz daleke, 1986.godine - rekao je Stefan Mitrović za Sport klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading