TRENER VOJVODINE PRETI PARTIZANU! Mi smo veliki klub!

Autor:

Sport

20.11.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi 17. kola Superlige Srbije igra se u nedelju kada se od 15:45 u Beogradu sastaju Partizan i Vojvodina. Partizan je prvi na tabeli, a Novosađani zauzimaju četvrtu poziciju.

TRENER VOJVODINE PRETI PARTIZANU! Mi smo veliki klub!

Foto: Starsport

Slavoljub Đorđević

-  Pred nama je još jedan derbi u nizu. Partizan je prvi na tabeli, u dosadašnjem delu prvenstva prikazivao je najbolje igre i formu, a takav utisak učvrstio je i nastupima u evropskom takmičenju. Na svom stadionu, sigurno su crno-beli favoriti i u sutrašnjem susretu, ali mi na tu utakmicu odlazimo hrabro, sa željom da se borimo i pokušamo da ih iznenadimo. Učinićemo sve što je do nas kako bismo pokušali da pretočimo u realnost želju koju imamo – rekao je trener Novosađana Slavoljub Đorđević.

Zadovoljan je kako je iskorišćena reprezentativna pauza.

– Radili smo dobro i kvalitetno, ali smo i iskoristili priliku da pojedine igrače odmorimo. Čini mi se da je pauza jako dobro iskorišćena pred pakleni ritam koji nas čeka do kraja jesenjeg dela sezone. Pred nama je još šest prvenstvenih i jedna kup utakmica i želimo da ih odigramo na što bolji način i uspešno privedemo završetku ovu godinu.

Na startu sezone Vojvodina je u Beogradu odigrala nerešeno protiv Crvene zvezde. Zbog toga se postavlja pitanje može li i protiv Partizana da osvoji bod.

– Vojvodina je veliki klub i ima istu takvu ekipu. Bez obzira na to da li igramo kod kuće ili na strani, uvek imamo obavezu da idemo na pobedu. Ponoviću: Partizan je favorit i ekipa koja u kontinuitetu pokazuje vrhunsku formu, ali smo možda malo rasterećeniji od njega. Svejedno, naša je obaveza da idemo na pozitivan reultat, jer se nalazimo, Bogu hvala, na dobroj poziciji na tabeli. Naša ekipa pretrpela je puno kadrovskih promena i otuda oscilacije koje smo imali. Imamo i puno mladih igrača, ali verujem u ove momke i važno je da im i javnost ukaže poverenje. Imamo kvalitet i ubeđen sam da ćemo na kraju biti na poziciji na kojoj i treba da budemo – poručio je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading