GROBARI U ČUDU: Partizan GUBI titulu na NEOČEKIVAN način?

Autor:

Sport

08.11.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlosezonski vicešampion Srbije, beogradski Partizan, imao je furiozan početak tekuće sezone. Vezivali su pobede izabranici Aleksandra Stanojevića na svim frontovima, što u Ligi konferencija, što u Superligi Srbije gde je u odigranih 15 kola uspeo da izgubi samo dva boda. Međutim, stanje u Superligi Srbije ja tako da čak i ta dva boda mogu da oduzmu dugo očekivani trofej iz ruku crno-belih.

Republika

Foto: Printscreen/rezultati

FK Partizan

Sinoć smo dakle imali prilike da u Humskoj vidimo jedno fudbalsko čudo, može se reći. 

Ekipa Partizana je i uprkos jedanaestercu remizirao sa novosadskim Proleterom, a zasluge idu upravo golmanu gostiju Petriću. 

Čudo je zapravo u tome što je ovo prvi "kiks" crno-belih, prvi remi, koji je zabeležen istoriji susreta ova dva kluba.  

Još od 2009. godine, Partizan je retko kada novosađanima postizao samo jedan gol, utakmice sa novosađanima često su završavane sa više od dva pogotka u mreži Petrića ali sve do sada i to u najnezgodnijem trenutku. 

Foto: Printscreen/rezultati

 

Zvezda je poražena u Surdulici od Radnika sa 2:1 ali se ovim remijem razlika dodatno smanjuje. 

Trenutno stanje na tabeli je takvo da je razlika između večitih rivala je šest bodova u korist crno-belih ali treba napomenuti i da Zvezda ima i meč manje.

Tako da se ta razlika, ukoliko crveno-beli može istopiti na tri boda, što bi značilo da će večiti derbi najverovatnije odlučivati šampiona Srbije.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading