KORONA ŠOK PRED GOSTOVANJE GENTU: Partizan značajno OSLABLJEN u Belgiji!

Autor:

Sport

30.10.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana gostovaće u četvrtak od 21 čas u Belgiji u 4. kolu grupne faze Lige konferencija, bez podrške navijača, odluka je grada Genta.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana Zdjelar i Rikardo

Tim povodom izdato je i zvanično saopštenje koje prenosimo u celosti.

U četvrtak, 4. novembra 2021. godine, FK Partizan u Belgiji igra utakmicu četvrtog kola UEFA Evropa Lige konferencija sa ekipom Genta. Odlukom grada Genta od 1. novembra 2021. godine, nije moguće prisustvo navijača gostujućih timova, te samim tim ni navijača FK Partizan. Do ovakve odluke je došlo zbog porasta broja obolelih i hospitalizovanih građana usled virusa Kovid-19 u Evropi i Belgiji, kao i „crvene liste“ na kojoj se naša zemlja trenutno nalazi.

- Napominjemo da prodaja karata državljanima Srbije nije moguća, kao i da će belgijska policija sankcionisati svaki pokušaj ulaska u zonu stadiona ili kupovine ulaznice od NN lica.

FK Partizan, kao gostujući tim, mora poštovati sve postojeće donete odluke i odredbe domaćina, grada Genta - saopštili su iz redova vicešampiona Srbije.

Crno-beli će tako bez vetra u leđa od strane "Grobara" pokušati da dođu do novih bodova u novoformiranom evropskom takmičenju, gde su trenutno drugi u grupi sa dve pobede iz prve tri runde, dok Belgijanci imaju maksimalan učinak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading