NA MARAKANI SE NIJE PROSLAVIO Njukasl doveo bivšeg centarfora Zvezde

Autor:

Sport

25.10.2021

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Eli Babalj po četvrti put se vratio u australijsku A ligu.

Republika

Foto: Republika

Stadion Rajko Mitić


Posle godina potucanja širom Evrope i Azije, sada već 29-godišnji napadač srpskog porekla je pre nekoliko dana potpisao za Njukasl. Naravno, ne za engleskog premijerligaša, već za australijski klub iz istoimenog grada.

- Trenirao sam Elija kada je imao 16 godina i poznajem ga i kao igrača i kao osobu. Mogu da kažem da smo doveli čoveka fantastičnog mentaliteta - rekao je Artur Papas strateg Njukasla.

 

Trener Njukasla je zatim nastavio da ređa komplimente na račun svog pulena.

- Tehnički je izvanredan, ubojit u šesnaestercu, a fizički izgleda impresivno sa svojih 195 centimetara visine. Eli je trenirao s nama od početka priprema i oberučke prihvatio izazov koji smo pred njega stavili. Zaslužio je priliku i u njemu smo dobili fudbalera koji je igrao u svim nivoima takmičenja u Australiji, ali i u ligama u Evropi. Babalj ima šta da ponudi - smatra Papas.


 

- Vrlo sam srećan što sam došao u klub koji će igrati veoma uzbudljiv, napadački fudbal. Najveći razlog zbog kojeg sam ovde je da bih opet radio s Artutom Papasom. Radiću žestoko i pokušati da golovima pomognem Njukaslu da se bori za titulu. Verujem da ćemo imati mnogo uspeha i da ćemo navijačima Njukasla dati razlog da budu ponosni -  s puno optimizma izjavio je Eli Babalj.

Prvu priliku da pokaže zbog čega je došao, visoki napadač će imati 21. novembra, kada Njukasl Džetsi u prvom kolu A-lige igraju protiv komšija iz Central Koust Marinersa.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading