NADROGIRANI HRVATI HTELI DA PREUZMU JUG, "GROBARI" IH UNAKAZILI OD BATINA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza krvavog huliganskog obračuna na 156. večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde stoje drogirani Hrvati, koji su započeli masovnu tuču na južnoj tribini stadiona u Humskoj!

Damir Tovarović i Ante Firić 13. decembra u Beogradu

Kako saznaje Srpski telegraf, Partizanov jug pokušao je da preuzme Splićanin Ante Firić (26), koji je u Beograd sa još petoricom Hrvata došao dan ranije na poziv navijačkih grupa "Jang bojs" i "Vandal bojs". Hrvati su bili smešteni u hotelu "Zira" u centru grada, a u njihovim sobama pronađena je droga.

Oni su zajedno skovali pakleni plan da napadnu jezgro navijača Partizana i uspostave prevlast na tribini, na koju su upali u drogiranom stanju! Umesto toga, "grobari" su ih unakazili od batina i gole do kože izbacili na atletsku stazu. Odatle ih je sprovela Žandarmerija, a ukupno 16 osoba završilo je na VMA, dok su trojica odbila lekarsku pomoć.

BILI UNIFORMISANI

Sve je planirano nekoliko dana unapred, a interesantno je da su huligani kao signal za početak akcije iskoristili bakljadu navijača Crvene zvezde!

- Ante Firić iz Splita je 12. decembra ušao na teritoriju Srbije sa još petoricom Hrvata i bili su smešteni u hotelu "Zira" u centru Beograda. U njihovim sobama pronađena je droga, a pretresom je utvrđeno da su je tamo i konzumirali, pa je izvesno da su na stadion došli u drogiranom stanju. Firića i ekipu pozvali su navijačke grupe "Jang bojs" i "Vandal bojs" da im pomogne u akciji preuzimanja južne tribine. S njim su u prijateljskim odnosima i znali su da je vešt u tuči jer je kik-bokser. Čitava akcija je vešto isplanirana - tvrdi naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Huligani koji su pokušali da preuzmu južnu tribinu navodno su instruisani od nekadašnjih vođa navijačke grupe "Alkatraz". Njih pedesetak bili su uniformisani, nosili su fantomke sa belom šarom kako bi mogli da se prepoznaju. Krenuli su u napad u 17. minutu, kada je počela bakljada navijača Zvezde na severnoj tribini. To je bio unapred dogovoreni signal.

RepublikaFoto: Starsport

KRVAVI I GOLI

Međutim, pučisti nisu uspeli daleko da doguraju.

- Njihov plan je bio da dođu do prve ekipe "Alkatraza", ali bili su opasni samo dok su im gorele baklje. Nisu daleko dogurali jer se čitava tribina okrenula protiv njih i krenula da ih gazi. Na kraju su krvavi i goli do kože izbačeni sa tribine - priča naš sagovornik.

Hrvatski mediji pišu da je na južnoj tribini viđen i izvesni Damir Tovarović, lokalni prvak u borilačkim veštinama. Slobodna Dalmacija navodi da je zadobio teške povrede i da je uboden nožem u leđa, ali naše službe nisu registrovale njegov boravak u zemlji niti je prebačen na VMA.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading