TRI PONUDE NA STOLU! Nenad Lalatović govorio nakon završetka epizode u Saudijskoj Arabiji!

Autor:

Sport

19.10.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lalatović govorio o planovima za budućnost kao i angažmanu u Saudijskoj Arabiji.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović o iskustvu u Saudijskoj Arabiji



Nakon završene saradnje sa saudijskim Al Batinom, Nenad Lalatović je slobodan u izboru nove sredine. O iskustvima u Saudijskoj Arabiji, utiscima ali i planovima za budućnost govorio je za portal "Sportske.net".

- Moram prvo da kažem da su ljudi iz Al Batina izuzetno obavili svoj posao i gospodski smo se razišli. Isplatili su sve moje plate, završili smo saradnju u prijateljskom tonu, ali žao mi je što se tako dogodilo. Imao sam svega 14 igrača na pripremama, nikog od fudbalera nisam lično ja selektirao, a najveće probleme imao sam na bekovskim pozicijama koje su pokrivali štoperi -  rekao je Lalatović za "Sportske" i potom je dodao:

- Da sam imao isti sastav kao, recimo u Vojvodini, ostvarivao bih mnogo bolje rezultate. Žao mi je što se ovako okončalo, uspevao sam da igram dobro protiv giganata kao što su Al Nasr ili Al-Hilal, čak su me i tamošnji komentatori na nacionalnim televizijama hvalili.

Nenad Lalatović se još uvek nalazi u Saudijskoj Arabiji ali se polako sprema za povratak u Srbiju. Kako sam otkriva, trenutno na stolu ima tri ponude. U pitanju su dva kluba iz Azije, dok je treća ponuda iz Srbije. O navodima da je taj treći klub TSC, Lalatović nije želeo previše da otkriva.

- Ne želim da otkrivam koji klubovi su u pitanju iz poštovanja prema drugim timovima. Pregovaramo i u petak će sve biti poznato - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading