VELIKO POJAČANJE ZA SPARTAK: Nekadašnji fudbaler Partizana ima OGROMNE AMBICIJE pred debi!

Autor:

Sport

10.10.2021

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od pojačanja Spartaka iz Subotice pred novu sezonu Andrej Bogićević je prezadovoljan u novom klubu.

Republika

Foto: Foto FK SPARTAK ŽDREPČEVA KRV

Andrej Bogićević u Spartaku

Nekadašnji omladinac Partizana očekuje bolje rezultate, ali i svoj zvaničan debi u dresu Subotičana.

- Prošao sam omladinsku školu FK Partizan, gde sam bio član i mlađih selekcija reprezentacije Srbije. Imao sam jako dobre rezultate i bio sam najbolji strelac na dosta prvenstava u mlađim kategorijama. Neki od ozbiljnijih početaka je prvi profesionalni ugovor sa FK Zlatibor, gde sam došao kada su bili u Superligi. To je bio veliki iskorak u mojoj karijeri- počeo je Bogićević i dodao:

- Ja sam ovde u Spartaku već 2 meseca i verujte mi da se osećam kao da sam dosta duže. Momci, ekipa i stručni štab, svi su na zavidnom nivou. Sa nekoliko igrača sam i ranije igrao i prezadovoljan sam. za mene je Spartak ozbiljan klub i očekujem da ćemo biti dosta dobri u ovoj sezoni.

Fudbaleri Spartaka su nakon 4 vezana poraza dobili novog šefa stručnog štaba. U pitanju je Vladimir Gaćinović, koji prema rečima Bogićevića traži disciplinu.

- Pauza nam je dobro došla, promenili su nam trenera stručnog štaba, došao je Vladimir Gaćinović. Ozbiljan je rad, on traži disciplinu, svaki momak na treninzima daje 300%, tako da stvarno mislim da ćemo napraviti ozbiljne rezultate- zaključio je Bogićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading